Urang Ngabantosan PUTU TINGGI

PRODUK UTAWA

  • DIN127 tukang baja spring baja tukang ngasuh pabrik konci di China

    DIN127 tukang baja spring baja tukang cuci konci konci ...

    The main function of the flat washer is to protect the surface of the connector from scratching the surface of the workpiece when the bolt and nut are tightened; the spring pad is anti-loosening. However, some important connections, such as places that rely mainly on compression to generate friction to transmit power, cannot use spring pads. It reduces the rigidity of the connection and is prone to accidents. It is not necessary to use a spring washer. When the strength of the connected parts...

  • Dicetas Rod / Stud Bolt DIN975

    Dicetas Rod / Stud Bolt DIN975

      Standar: DIN975 / BSW standar / ASTM Diameter standar: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 16mm ... atanapi 6/15 '' ka 5/8 '' Panjang: 1meter, 2meter, 3meter ... Permukaan lumahing: séng / kelir polos

  • DIN125 DIN436 Pencuci

    DIN125 DIN436 Pencuci

    Falt washer or Square washer, the difference is the hole shape, round hole or square hole We can provide the normal size, from M6 to M20, or can make customized size, according to client's need. Standards vary from country to country, DIN standard, BSW standard, ASTM standard.  

  • Dicetas Rod / Stud Bolt DIN975

    Dicetas Rod / Stud Bolt DIN975

      Standar: DIN975 / BSW standar / ASTM Diameter standar: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 16mm ... atanapi 6/15 '' ka 5/8 '' Panjang: 1meter, 2meter, 3meter ... Permukaan lumahing: séng / kelir polos

  • Timer Pengeboran Diri sareng Karbon baja / Baja Karat

    Timer Pengeboran Diri sareng Karbon Karat / Stainless ...

    Head type: hex, wafer, flat, pan, round... Size: ST3, ST3.5, ST4.2, ST4.8, ST5.5, ST6.3...(customized) Length: 13mm-100mm(customized) Surface treatment: zinc plated

  • Sirah Phosphate Hideung Kepala Drywall Screw

    Sirah Phosphate Hideung Kepala Drywall Screw

    Sirah: sirah bugle / sirah Dataran Bahan: Q195 / C1022A Ukuran: ST3, ST3.5, ST4.2, ST4.8, ST5.5, ST6.3 ... Panjang: 13mm-100mm (ngaropéa) Warna: hideung / fosfat abu

  • Batu Karat Hideung Plated Slotted Spring Pin din 1481

    Baja Karat Hideung Plated Jambatan Spring Pin d ...

    Product Name: Slotted Spring Pin Material : Spring Steel / SS304 Surface Finish: Silver/Black Standard : DIN GB  

  • Pabrik pabrik Karbon baja konéng konéng 3pcs jangkar pin

    Pabrik pabrik Karbon baja konéng 3 ...

    Ukuran: Ukuran M6-M12 avaliable, ukuran ngaropéa katampi Warna: Néng konéng atanapi Néng bodas Gred: 4.8 Kelas Paket: Paket bungkus 25kgs, atanapi bungkus numutkeun kabutuhan konsumén

  • TUTUP HADIAH HEXAGON NUTS GRADE 8 HEX NUT ZINC PLATED

    JURUWANG HENTEU HENTEU HEXAGON GRATIS GRATIS 8 HEX NUT Z ...

    Product name  carbon steel Grade 8 hex nut zinc plated DIN934 Size M6-40 Standard DIN934 Available Material Carbon Steel . Surface Treatment Blue and white zinc plated Advantage OEM / ODM / customized service provided Quality control ISO standard,100% Whole range inspection through the production Certificate ISO9001:2008,ISO14001:2004 After-sales Service We will follow up every customer and solve all your problems satisfied after sales ...

  • Béntang Tegén Tinggi

    Béntang Tegén Tinggi

    DIN 933/931 GB5781 / 5782/5783 Permukaan Parantos: Plain warna / Hideung oksida / Standar Galvnized: DIN / GB / BSW / ASTM Kelas: 8,8 / 10.9 / 12.9 Ukuran: sadaya ukuran avaliable, nampi ukuran ngaropéa

  • DIN 933/931 Galvanized Hex Bolt

    DIN 933/931 Galvanized Hex Bolt

    Pasokan ka Amérika Serikat, Eropa, Wétan Tengah, Laut Kiduleun Thread Asia: Coare, Rupa Digunakeun: Mesin Perindustrian Gedong Kustomisasi: logo Khusus (Min. Pesanan: 25tons Dijieun bungkusan (Min. Orde: 25tons) Kawijakan Kualitas: Sadaya bagian diproduksi 100 % pamariksaan ti OQC sateuacan pengiriman.

  • Ngaganjel jambatan bodas séng Plated Ngaliwatan Bolt Anchors

    Ganjar Jambatan Bodas Néng Bodas Ngaliwatan Bolt Anc ...

    Ukuran: Ukuran M8-M20 ukuranana, ukuran anu katampi ditampi Warna: Pérak / Sijil Kuning: Masih naon éta bungkusan:: kotak bodas + bungkus ctn coklat, atanapi ctn khusus kalayan logo klien Kumaha mayar: 30% deposit, kasaimbangan 70%  

Percaya ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • /tentang Kami/
  • /tentang Kami/

Katerangan ringkes :

Wilujeng sumping ka Hebei Ruiye Fasteners Manufaktur Co, Ltd Kami mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun sagala jinis pemikat, sapertos jangkar ngaganjel, 3 / 4pcs jangkar pananggalan, jangkar bingkai, anter fin hiu antiskid, sangkar siling, rod benang, baut sareng nut. Ieu mangrupikeun perusahaan anu kuat anu gaduh peralatan produksi canggih, téknologi profésional, manajemén sampurna, sareng tim anu berpengalaman. Produk urang mangrupikeun paménta anu hébat dina tempat sapertos, sapertos Asia Tenggara, Koréa Kidul, Afrika, Rusia, nagara Éropa sareng Amérika. Ningali maju ka ngadatangan anjeun. Sakali urang ngagaduhan kasempetan pikeun gotong royong, silaturahim urang bakal salamina.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE SHOWS

  • EXPORT COMMODITY TRADE FATIR&HANDAN COMMERICAL INDUSTRY PROMOTION CONFERENCE

        We attended the Export Commodity Trade Fatir&Handan Commerical Industry Promotion Conference on April, 12th.      At the meeting, 12 foreign trade companies in Handan signed purchase contracts with 12 foreign buyers with a total value of US$32 million.       In order to implement the dec...

  • Yiwu·Handan Foreign Trade Export Commodities Fair hold on April 12th,2021

    In order to help Handan foreign trade companies develop new channels for foreign trade exports and stabilize the city’s basic foreign trade, the Yiwu·Handan Foreign Trade Export Commodities Fair will be held by the Municipal Bureau of Commerce, which is  held in Yiwu City, Zhejiang Province,  on ...

  • Qingming Festival

    The Qingming or Ching Ming festival, also known as Tomb-Sweeping Day in English is a traditional Chinese festival observed by the Han Chinese. It falls on the first day of the fifth solar term of the traditional Chinese lunisolar calendar. This makes it the 15th day after the Spring Equinox, eit...

  • Datar Washer

        The flat washer is mainly stamped out of an iron plate, and the shape is generally a flat washer with a hole in the middle. The size of this hole is generally determined according to customer requirements.      Flat washers are usually thin pieces of various shapes that are used to reduce fri...

  • PALLET SIZE

    The current pallet size is divided into two major size series, 1200mm and 1100mm. The 1200mm×1000mm pallet is the most widely used in the world, and it is also the most widely used in China. The European national standard pallet has two sizes of 1200mm*800mm, and the American national standard pa...