Ne ofrojmë Fasteners High Quality

PRODUKTET KRYESORE

Besimi ne, na zgjidhni

Rreth nesh

 • / Rreth-nesh /
 • / Rreth-nesh /

Përshkrim i shkurtër:

Mirë se vini në Hebei Ruiye Fasteners Prodhim Co, Ltd Ne jemi një kompani që prodhon të gjitha llojet e fasteners, si spirancë pykë, 3 / 4pcs mburojë spirancë, spirancë kornizë, i kontrolës të tërheqes peshkaqen fin spirancë spirancë, tavan, ndërprerë shufra, rrufe në qiell dhe arrë. Kjo është një kompani e fuqishme që zotëron pajisje të përparuara të prodhimit, teknologji profesionale, menaxhimit të përsosur, dhe ekip me përvojë. Produktet tona janë në kërkesa të mëdha në vende të tilla, si Azia Juglindore, Korea e Jugut, Afrika, Rusia, vendet evropiane dhe amerikane. Looking forward për vizitën tuaj. Pasi të kemi mundësinë për të bashkëpunuar, miqësia jonë do të zgjasë përgjithmonë.

Marrin pjesë në aktivitetet ekspozitë

Ngjarje dhe tregon tregtisë

 • EXPORT COMMODITY TRADE FATIR&HANDAN COMMERICAL INDUSTRY PROMOTION CONFERENCE

      We attended the Export Commodity Trade Fatir&Handan Commerical Industry Promotion Conference on April, 12th.      At the meeting, 12 foreign trade companies in Handan signed purchase contracts with 12 foreign buyers with a total value of US$32 million.       In order to implement the dec...

 • Yiwu·Handan Foreign Trade Export Commodities Fair hold on April 12th,2021

  In order to help Handan foreign trade companies develop new channels for foreign trade exports and stabilize the city’s basic foreign trade, the Yiwu·Handan Foreign Trade Export Commodities Fair will be held by the Municipal Bureau of Commerce, which is  held in Yiwu City, Zhejiang Province,  on ...

 • Qingming Festival

  The Qingming or Ching Ming festival, also known as Tomb-Sweeping Day in English is a traditional Chinese festival observed by the Han Chinese. It falls on the first day of the fifth solar term of the traditional Chinese lunisolar calendar. This makes it the 15th day after the Spring Equinox, eit...

 • Flat rondele

      The flat washer is mainly stamped out of an iron plate, and the shape is generally a flat washer with a hole in the middle. The size of this hole is generally determined according to customer requirements.      Flat washers are usually thin pieces of various shapes that are used to reduce fri...

 • PALLET SIZE

  The current pallet size is divided into two major size series, 1200mm and 1100mm. The 1200mm×1000mm pallet is the most widely used in the world, and it is also the most widely used in China. The European national standard pallet has two sizes of 1200mm*800mm, and the American national standard pa...